• Velkommen
    Din nattesøvn
    er i gode hænder

Søvnforskning og avanceret teknologi omsat til perfektion i alle detaljer - kunne du ikke drømme om at gå på kompromis med kvaliteten af din nattesøvn, så se her hvad Temprakon kan gøre for dig.

Når sengen er udstyret med kvalitetsdyner og puder fra det store udvalg af DanaDream, sikrer du både dig selv og resten af familien fremragende sovekomfort. Se hele serien her.

Indret soveværelset med farver og designs, der skaber smukke rammer for afslappende, nydelsesfulde stunder. Vores sengelinned fra Borås Cotton og Turiform er eksklusive, nordiske snit, som rammer tidens trends og lige ind i dit sovehjerte.

Produktionen

Alle vores designs og processer er udviklet til at sikre dig sunde og behagelige soveomgivelser, som vil gøre en ægte forskel for kvaliteten af din nattesøvn.

 

News

Velkommen til QOD News,
her kan du holde dig opdateret

Quilts of Denmark
News 10.02.2020

Babyregulativ

Du har sikkert hørt om Babyregulativet fra EU. Det har været længe undervejs og vi har i NorviGroup også arbejdet med dette i lang tid. Nu er regulativet trådt i kraft og det har affødt en del henvendelser fra butikspersonalet – derfor...

News 27.11.2017

Velkommen til Z-Magazine

I Z-magazine vil vi dele vores viden, fortælle om nye produkter og give dig inspiration til indretning af seng og soveværelse.
Se og læs første udgave her.

...