• Om os
    Vores værdier

I Quilts of Denmark er det vores mål at gøre den gode nattesøvn tilgængelig for alle. Derfor sætter vi al vores faglighed og idérigdom ind på at skabe sengeudstyr, der giver de bedste betingelser for kvalitetssøvn, og vi sørger for, at produkterne når bredt ud, hvor de gør gavn.

En god nattesøvn skal være for alle

Forudsætningen for det gode liv er en god nattesøvn, men den gode nattesøvn er desværre ikke en selvfølge. Quilts of Denmark har en vision om at være Nordeuropas mest innovative producent og forhandler af sengeudstyr og madrasser, der bidrager til bedre søvn. Gennem aktivt produktlederskab og innovativ marketing har vi skabt en platform, hvorfra vi kan operere i markedet for sengeudstyr og gøre en ægte forskel for den gode nattesøvn og dermed det gode liv.

Med omtanke for vores omgivelser

Den gode nattesøvn skal være god på alle måder – også for naturen og miljøet. Vores produkter bliver til ud fra bæredygtige principper og under de strengeste hensyn til kvalitet, etik, miljø og dyrevelfærd.

I Quilts of Denmark har vi modet til at tænke anderledes og gøre tingene på vores måde. Det er vi blevet belønnet for med adskillige anerkendelser og en førende position i markedet for sengeudstyr.

Quilts of Denmark har bl.a. modtaget Innovationsprisen (2006, 2007), Innovations Alliance Prisen (2004), Årets Netværksvirksomhed (2012), Årets Virksomhed Kolding Kommune (2005), Gazelle Sprinter Børsen (2005).