• Et kvantespring
    for din nattesøvn
Temprakon
Temprakon

Temprakon er gennemtænkt fra inderst til yderst. Med udgangspunkt i søvnforskning og avanceret teknologi har vi skabt denne serie af sengeudstyr, der er målrettet individuelle behov og opfylder alle forudsætninger for en optimal nattesøvn – så du kan møde dagen frisk og udhvilet!

En perfekt balance

Forskellen på en god og en dårlig nattesøvn er ofte et spørgsmål om temperatur. Mange ligger uroligt og vågner måske flere gange i løbet af natten, fordi de enten har det for varmt eller for koldt. For at få en god nattesøvn, skal din kropstemperatur holdes nogenlunde konstant på et niveau, der passer dig.

Det er meget individuelt, hvad der skal til for at opnå en perfekt sovetemperatur uden for store udsving. Temprakon regulerer din kropstemperatur og holder den jævn natten igennem, uanset om du som udgangspunkt er varm eller kold.   

Skab det perfekte sovemiljø

For at få en god nattesøvn, er det vigtigt at vælge en dyne og pude, der passer til netop dig, ligesom det kan være en god idé at skifte mellem vinter og sommerdyne. I både Temprakon Advance og Temprakon Comfort serien er der flere forskellige modeller at vælge mellem, så du kan få en dyne og pude, som passer perfekt til årstiden og til din type. Find din nye dyne og læs mere om Temprakon serierne og teknologien på www.temprakon.dk