• DanaDream
    Alle skal ligge godt
DanaDream
DanaDream

En god nattesøvn burde være en menneskeret. Med DanaDream har vi gjort vores til, at du kan gå til ro i omgivelser, der fremmer velværet og giver perfekt sovekomfort. DanaDream er en serie af puder og dyner i et stort udvalg og i absolut top kvalitet, som giver flere muligheder for at vælge sengeudstyr, der passer præcist til dine egne ønsker og behov. Serien omfatter skønne dyner og puder til store og små, til sommer og vinter, til kolde og varme mennesker. Og til dig, der har brug for særlig støtte til nakke og hoved, kan vi anbefale at gå på opdagelse i Ergomagic puderne, som rummer nogle helt nye bud på, hvordan du kan forene særlige ergonomiske egenskaber med både kramme- og lækkerhedsfaktor.

Vi er ikke alle ens

Det er meget forskelligt, hvad der skal til, for at vi hver især sover godt om natten. Det er vigtigt at holde en god sovetemperatur, og nogle mennesker har brug for en varm dyne, mens andre har det bedre med en let. Nogle foretrækker at ligge på maven og skal bruge en lav hovedpude, andre ligger på siden eller ryggen, og skal derfor have en højere pude. DanaDream giver dig mulighed for at vælge og sammensætte dyner og puder, der matcher din sovestilling og giver dig skøn sovekomfort – også hvis du skal bruge en specialpude med specifikke ergonomiske egenskaber.   

Sov trygt

Når du vælger DanaDream, kan du på alle måder være tryg ved dine produkter. Certificeringer som Oeko-tex, NOMITE, Downafresh og Downpass er en garanti for, at dine dyner og puder er rene og sikre fra inderst til yderst, og at også allergikere trygt kan gå til ro med DanaDream. Samtidig kan du være forvisset om, at produkterne er fremstillet i overensstemmelse med al gældende lovgivning for dyrevelfærd og etik.