Quilts journal

Velkommen til Quilts Journal,
her kan du holde dig opdateret

Sund søvn mod astma

De første dundyner, der lever op til de nyeste og skærpede kriterier fra Astma-Allergi Danmark, er nu på markedet. Klar sammenhæng mellem manglende søvn og allergi, fastslår ny forskning.

I mange år har man hos den danske dyneproducent Quilts of Denmark A/S vidst, at der er en klar sammenhæng mellem søvn og sundhed. En kinesisk undersøgelse fra marts 2012 dokumenterer, at manglende søvn gør, at du nemmere udvikler allergi.

Glæden er stor hos den danske dyneproducent Quilts of Denmark, der som den første i Danmark, har udviklet en dundyne- og pudekollektion, Pure & Care, der lever op til de nyeste og skærpede kriterier fra Astma-Allergi Danmark.
Pure & Care kollektionen, er fremstillet med blødt vår i 100 procent bomuldsbatist og med store edderdunslignende moskusdun indeni.

Kollektionen er fremstillet uden parfume, formaldehyd, optisk hvidt eller andre stoffer og behandlinger, der kan genere luftvejene og give allergi.
Astma-Allergi Danmark har været med på sidelinjen i udviklingen af Pure & Care, der selvfølgelig bærer den berømte blå krans. Der er blandt andet blevet foretaget såkaldte toksikologiske analyser af samtlige de stoffer, der indgår i fremstillingen af kollektionen med henblik på at afdække og eliminere mulige  kilder til allergi- og luftvejsirritation.

Pure & Care kollektionen, som omfatter både voksen størrelse og baby-­junior, er i handlen hos de danske specialbutikker.

 

Fakta:

  • Astma-Allergi Danmarks berømte blå krans er det eneste allergimærke på det danske marked, der sikrer dig, at det produkt du køber, giver dig minimal risiko for at udvikle allergi.
  • Pure & Care er den eneste danske dundyne / pudekollektion, der bærer den kendte blå krans.
  • Pure & Care er fremstillet uden: parfume, formaldehyd, optisk hvidt eller andre stoffer og behandlinger, der kan genere luftvejene og give allergi.

 

Gode råd:

Vask løs – vask varmt
Sundhedsstyrelsen anbefaler, at allergikere vasker deres dyne og hovedpude minimum 4 gange årligt ved 60 grader. Ved denne vasketemperatur dør husstøvmider. Husk altid at anvende vaskemiddel uden enzymer – helst et speciel dunvaskemiddel – da dunene i dynen og puden ellers bliver porøse og ødelægges.

SHARE
News 18.07.2016